Accountancy

Linie Accountancy & Consultancy biedt zijn dienstverlening aan ondernemers en accountants. Door meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij ondersteuning bieden op diverse onderdelen binnen het vakgebied.

Cijfers

Cijfers zijn de kern van de accountancy. Linie Accountancy & Consultancy kan u adviseren bij uw administratie, het opstellen van managementrapportages en het samenstellen van de jaarrekening. Daarnaast bieden wij u ook advies over de ontwikkelingen en mogelijkheden voor uw onderneming.

 

Ook de accountant kan bij Linie Accountancy & Consultancy terecht. Wij bieden ondersteuning bij het samenstellen en/of  het controleren van jaarrekeningen.

Contact

Ondersteuning

Bij drukke werkzaamheden, uitval van medewerkers of onvoorziene omstandigheden kunnen wij extra ondersteuning bieden in de vorm van tijdelijke inzet van gekwalificeerde medewerkers.

De accountant heeft naast de reguliere werkzaamheden veel zaken die aandacht vragen binnen het kantoor. Voorbeelden hiervan zijn de constant in beweging zijnde wet- en regelgeving in de accountancybranche en het uitvoeren van diverse projecten op het gebied van automatisering en het optimaliseren van de organisatie. Op de genoemde onderdelen hebben wij hierin veel ervaring opgedaan kunnen u hierin ondersteuning bieden. 


Contact

Accountantscontrole binnen AFAS Profit

Heeft u als accountant een controleopdracht bij een klant die AFAS Profit gebruikt?  John van den Berg van Linie Accountancy & Consultancy is een AFAS-expert en heeft vele jaren ervaring met het uitvoeren van accountscontroles. Hij geeft u advies en ondersteuning bij de inrichting van het programma en het verkrijgen van data voor systeemgerichte en gegevensgerichte controlewerkzaamheden.


Meer informatie
afas