AFAS CONSULTANCY

Consultancy in de naam Linie Accountancy & Consultancy doelt op de werkzaamheden die betrekking hebben op AFAS Profit. AFAS Profit is een ERP-oplossing van AFAS Software uit Leusden. Dit ERP-systeem biedt ondernemers een totaaloplossing voor de integratie van  bedrijfsprocessen. Klik hier als u meer wilt weten over de mogelijkheden van AFAS Profit!

Procesoptimalisatie

AFAS Profit biedt u het meeste rendement als u de bedrijfsprocessen optimaal inricht. Wij kunnen u ondersteunen bij de inrichting en optimalisatie van de processen binnen AFAS. Met onze procesoptimalisatie worden de onderdelen en tools die AFAS Profit biedt optimaal benut.  

Implementatie

De implementatie is een belangrijke fase bij de ingebruikname van AFAS Profit. Het maken van goede keuzes in het implementatieplan en de uitvoering hiervan zijn van groot belang. Ook voor de implementatie kunt u een beroep doen op Linie Accountancy & Consultancy.

Applicatiebeheer

Applicatiebeheer wordt steeds belangrijker binnen de moderne onderneming.  Naast het behandelen van gebruikersvragen en probleemoplossing is het noodzaak om verbeterde en nieuwe functionaliteiten op een juiste wijze toe te passen. Heeft uw bedrijf geen eigen applicatiebeheerder of zoekt u tijdelijke ondersteuning? Neem contact met ons op voor een passende oplossing.

Koppelingen

AFAS Profit kent veel functionaliteiten maar biedt niet altijd de oplossing die de ondernemer nodig heeft. Als deze situatie zich voor doet kan gebruik worden gemaakt van koppelingen en integraties die AFAS Partners bieden. Een overzicht van de koppelingen treft u hier. Wij kunnen ondersteunen bij de selectie, aankoop en implementatie van de juiste koppeling.

 

Heb je vragen over
?

Neem dan contact op met John van den Berg


Meer contactinformatie